Honden

Honden zijn fantastische dieren. Intelligent, grappig en loyaal als ze zijn, zijn ze een enorme toevoeging aan ons leven. Ze bieden ons onvoorwaardelijke vriendschap, maar honden zijn ook een grote verantwoordelijkheid. Honden hebben veel aandacht en verzorging nodig, dus wat doe je als je moet werken? Of een dagje weg wilt? Of je gezondheid achteruit gaat? De SnoetStoet biedt verschillende diensten voor honden om jou, als hondeneigenaar, te ondersteunen.

De SnoetStoet

Ik ben de SnoetStoet in begonnen als kleinschalige honden dag- en vakantieopvang. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een uitlaatservice. 

 

Ik beschik over een eigen stuk, volledig omheind bos van 18.000 m2. Zo kan ik de honden uitlaten in een gecontroleerde en veilige omgeving. Honden die met de uitlaatservice meegaan worden thuis opgehaald, gaan een uur mee om heerlijke te wandelen, spelen en ravotten en worden daarna weer thuisgebracht.

Naast uitlaatservice bied ik ook WOOFCAMP-lessen op de zondagochtend waarbij we lekker samen sporten met de hond. Voor meer informatie kun je kijken op www.woofcamp.nl

 

Voor meer informatie over mijn werkwijze, kun je hier kijken.
 

 

Beek en Donk

Gemert

De Mortel

Je kunt je hond aanmelden door een aanmeldformulier in te vullen.

Op basis van dit formulier neem ik contact met je op om een kennismaking in te plannen. 
 

Meer informatie over diensten en prijzen vind je hier.

Ons Werkgebied

Aanmelden?