De SnoetStoet - in het kort

De SnoetStoet is begonnen als kleinschalige dag- en vakantieopvang voor honden in huiselijke sfeer. Met de aankoop van een eigen stuk grond zijn we daarna uitgegroeid tot uitlaatservice. 

 

Dagelijks werk ik met een sociale roedel waarbij voldoende uitdaging onder vriendelijke en consequente begeleiding centraal staan. Ik kijk naar elke hond als individu om goed op de behoefte van elke hond in mijn roedel in te kunnen spelen. Ik ben daarbij ook vrij kritisch op de honden die ik toelaat in mijn roedel omdat ik het belangrijk vind dat de honden het fijn hebben met elkaar. 

Ik beschik over 18.000 m2 omheind bos waar de honden veilig kunnen spelen en ravotten. 

Over mij

Ik ben Cynthia, samen met mijn man, honden, poezen, en chinchilla's woon ik in een ruime schakelwoning in het prachtige, groene Son en Breugel. Ik ben mijn hele leven al gek op dieren en heb daarbij een 'zwak' voor herplaatsers en rescues. Ik vond dan ook mijn passie in de resocialisatie en heropvoeding van honden.

 

In oktober 2018 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik de SnoetStoet begonnen, mijn eigen kleinschalige hondendag- en vakantieopvang, welke inmiddels is uitgegroeid tot uitlaatservice. Ik heb sindsdien veel klanten mogen verwelkomen bij de SnoetStoet en geniet elke dag van mijn werk. Sinds november 2019 ben ik tevens gediplomeerd WOOFCAMP-instructeur.  

Mijn hond - SNoet

Snoet is een energieke, vrolijke en ook zeer eigenwijze dame. Haar favoriete spel is rennen, rennen en nog eens rennen! Snoet is mijn eerste 'eigen' hond. Ze is een rescue die via een stichting bij ons is gekomen toen ze 7 maanden oud was en na een periode van resocialisatie en heropvoeding zich ontpopte tot de lieve, sociale knappert die wij nu kennen. Naar andere honden is ze uitnodigend en laagdrempelig hoewel ze niet over zich heen zal laten lopen.

Snoet is uiteraard ook de reden voor onze naam: de SnoetStoet! 

Mijn hond - Tipsie

Tipsie is echte allemansvriend. Ze is zacht van karakter, houdt van lekker gek doen en zal altijd de tijd nemen om uitgebreid te knuffelen. Ze is een rescue en bij ons gekomen toen ze ongeveer 2.5 jaar oud was. Dat ze ooit op straat woonde, daar merkte je echter direct al niks meer van. 

Tipsie past zich makkelijk aan, aan verschillende honden en situaties. Ze is dan ook onze vredestichter en ze zorgt er persoonlijk voor dat iedereen een speelmaatje heeft.